Nieuwsoverzicht‎ > ‎

5e divisie wedstrijd 3 maart 2018 in Arnhem

1E VOORRONDE 5E DIVISIE

3 MAART 2018

ARNHEM

 

Op de laatste training begint voor de trainsters de “wedstrijd” al. Alle puntjes op de i zetten en hopen dat de meisjes er klaar voor zijn. De avond voor de wedstrijd nog even de wedstrijdindeling bekijken, spulletjes klaar leggen, voor alle zekerheid nog even de oefeningen doornemen, stel dat iemand van de zenuwen haar oefeningen vergeet….. Starten maar.


 

Instap D2

Annemijn, Hanna, Madelon, Sara en Pien mochten voor Sparta de spits afbijten. Eenmaal de warming up gedaan en de sfeer van de zaal geproefd, werden de zenuwen  minder. Ze deden het hartstikke goed. Hanna turnde een prachtige vloeroefening, Sara en Madelon zweefden mooi door de lucht voor hun sprong, Annemijn en Pien hebben zonder val de balkoefening geturnd. Hanna ging met zilver naar huis. Knap gedaan allemaal.

 

Pupil 1 D2

Na een fantastische wedstrijd van onze instappers was het de beurt aan Lieke, Lente en Eva. Tijdens deze wedstrijd behaalde Lieke de hoogste score op sprong en vloer,  Eva turnde een net iets betere oefening op de brug en Lente turnde een mooie oefening zonder val op de 10 cm smalle evenwichtsbalk. Vandaag was de bronzen medaille voor Lieke. Petje af voor jullie.


Pupil 2 D2

Laat in de namiddag was de wedstrijdvloer gereserveerd voor Gentl en Floor. Ook zij wilden natuurlijk hun beste beentje voor zetten. Gentle turnde haar beste oefening vandaag op vloer en Floor turnde haar beste sprong ooit. Gentl mocht op het erepodium een bronzen medaille in ontvangst nemen. Super gedaan meiden.

 

Wij als trainsters hebben genoten van jullie vooruitgang en vonden het een gezellige dag.

 

Elly 

 

Comments