Nieuwsoverzicht‎ > ‎

De nieuwe Penningmeester: Sander van Aalst

Geplaatst 8 feb. 2018 01:43 door Sparta Nijmegen

Mijn naam is Sander van Aalst, 43 jaar en getrouwd met Janneke.
Samen wonen we met onze drie kinderen: Kasper van 11, Lente van 9 en Loes van 7 met veel plezier in Berg en Dal.

Ik werk in de IT en op het moment actief bij Deutsche Glasfaser waar ik verantwoordelijk ben voor de afdeling Productmanagement. Een bedrijf in Duitsland die de aanleg van glasvezelnetwerken verzorgd waarover wij zelf ook Internet, telefonie en televisie diensten leveren aan consumenten en bedrijven.

Al enige jaren zet ik mij met veel plezier in mijn vrije tijd in voor het verenigingsleven om mij heen alsook het lokale dorps- en schoolgebeuren. Zo heb ik in het verleden o.a. de rol van penningsmeester vervuld bij een Kanovereniging en heb ik de laatste 6 jaar als voorzitter de Oudercommissie van de Kinderopvang en BSO in Berg en Dal geleid.

De brandbrief van Sparta zette mij aan het denken en ik heb besloten mij aan te melden voor een rol in het bestuur van Sparta.

Mijn dochter Lente turnt al enige jaren met veel plezier bij Sparta. Ik ervaar Sparta als een vereniging met veel enthousiaste leden, mensen met een passie voor de turnsport die daarmee een bloeiende vereniging neerzetten. Toch blijkt de vereniging enorm verlegen te zitten om nieuwe mensen in het bestuur om de bestuurlijke basis van de vereniging weer op orde te brengen en tevens al die enthousiaste vrijwilligers de juiste ondersteuning te kunnen gaan geven.

Ik zal de rol van penningmeester op me nemen en ik heb er veel zin in om samen met de andere bestuursleden een bestuur van Sparta neer te zetten wat hier invulling aan gaat geven.

Groetjes
SanderComments