Sparta Nijmegen‎ > ‎

Bestuur

Het bestuur is facilitair aan de vereniging en draagt derhalve zorg voor de continuïteit en de financiële stabiliteit van de vereniging.

Voorzitter: Tara van de Logt

Mijn naam is Tara van de Logt ik ben 23 jaar en woon in Groesbeek. Ik ben al een aantal jaar lid van Sparta.  Turn zelf nog op maandagavond bij de springgroep. Ik heb me al veel jaren voor Sparta ingezet bij de Jeugdcommissie en nu ben ik voorzitter van Sparta Nijmegen.

Secretaris/Ledenadministratie: Sigrid van Amstelveen

Ik ben Sigrid Amstelveen en heb na 2 brandbrieven van Sparta mezelf
aangemeld om het bestuur te komen versterken.
Graag wil ik me aan kort aan jullie voorstellen: Ik ben een bezig bijtje van 45 jaar oud, getrouwd met Imro en samen
hebben we 4 kinderen; 2 pubers, 1 tiener en een peuter.
Onze Lotte van 10 jaar turnt met veel plezier bij Elly op de
dinsdagavond in de Malvert.
Ruim 17 jaar werk ik als diëtist met chronisch longpatiënten op
Radboudumc Dekkerswald. Daarnaast ben ik actief betrokken bij de
basisschool als biebmoeder en (voorheen) betrokken bij de MR.
In het bestuur van Sparta neem ik de taak van secretaris op me. Ik hoop
samen met de andere bestuursleden Sparta weer een stabiele basis te
kunnen geven, waarmee weer verder gebouwd en gesport kan worden in de
toekomst.

Penningmeester: Sander van Aalst

Mijn naam is Sander van Aalst, 43 jaar en getrouwd met Janneke. Samen wonen we met onze drie kinderen: Kasper van 11, Lente van 9 en Loes van 7 met veel plezier in Berg en Dal.

Ik werk in de IT en op het moment actief bij Deutsche Glasfaser waar ik verantwoordelijk ben voor de afdeling Productmanagement. Een bedrijf in Duitsland die de aanleg van glasvezelnetwerken verzorgd waarover wij zelf ook Internet, telefonie en televisie diensten leveren aan consumenten en bedrijven.

Al enige jaren zet ik mij met veel plezier in mijn vrije tijd in voor het verenigingsleven om mij heen alsook het lokale dorps- en schoolgebeuren. Zo heb ik in het verleden o.a. de rol van penningsmeester vervuld bij een Kanovereniging en heb ik de laatste 6 jaar als voorzitter de Oudercommissie van de Kinderopvang en BSO in Berg en Dal geleid. 

De brandbrief van Sparta zette mij aan het denken en ik heb besloten mij aan te melden voor een rol in het bestuur van Sparta.

Mijn dochter Lente turnt al enige jaren met veel plezier bij Sparta. Ik ervaar Sparta als een vereniging met veel enthousiaste leden, mensen met een passie voor de turnsport die daarmee een bloeiende vereniging neerzetten. Toch blijkt de vereniging enorm verlegen te zitten om nieuwe mensen in het bestuur om de bestuurlijke basis van de vereniging weer op orde te brengen en tevens al die enthousiaste vrijwilligers de juiste ondersteuning te kunnen gaan geven. 

Ik zal de rol van penningmeester op me nemen en ik heb er veel zin in om samen met de andere bestuursleden een bestuur van Sparta neer te zetten wat hier invulling aan gaat geven.

Algemeen bestuurslid: Janneke van Aalst