Sparta Nijmegen

Sluit je aan bij onze turnfamilie!

Grote Club Actie 2021

16 september 2021: Info aan alle leden

Online lot kopen om Sparta te steunen? Dat kan! https://lot.clubactie.nl/lot/sparta-nijmegen/404756

Op zaterdag 18 september 2021 start de Grote Clubactie en natuurlijk doet Sparta ook dit jaar weer mee en willen wij zoveel mogelijk loten verkopen. Vorig jaar hebben jullie waanzinnig veel loten verkocht. Gaat ons dat dit jaar ook weer lukken?

Met de opbrengst van de Grote Club Actie kunnen we iets extra’s doen voor onze leden, jullie dus! En de opbrengst zorgt ervoor dat turnen bij Sparta Nijmegen financieel laagdrempelig blijft.

Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (€ ofwel 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van €100.000,-.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van loten is vanaf dit jaar iets anders dan voorheen, maar eigenlijk eenvoudiger én volledig Coronaproof. Wel zo fijn!

Verkoopboekjes:
Zoals je gewend bent, ontvang je weer een verkoopboekje. Op dit boekje staat jouw naam met een code (ook wel de QR-code genoemd). Dit boekje neem je mee als je op pad gaat om loten te verkopen aan familie, vrienden en buren. Door de koper de QR-code met zijn telefoon te laten scannen, kan het lot, of meerdere loten online verkocht worden. Betaling verloopt via een eenmalige machtiging.

Loten verkopen via Whatsapp, mail, social media
Wil je graag loten verkopen aan familieleden die wat verder weg wonen of wil je niet met het verkoopboekje langs de deur? Dan kan dat dit jaar heel gemakkelijk. Via de mail van je ouders ontvang je een dezer dagen een verkooplink. Deze kun je via WhatsApp / mail of Social Media versturen naar jouw familieleden en zo kunnen zij direct een lot van je kopen. Gemakkelijk toch?!

Wil iemand liever geen lot online kopen?
Ook dan kun je op een veilige wijze een (of meerdere) loten verkopen. Je vraagt of hij/zij de gegevens invult met een eigen pen. Je houdt 1,5 meter afstand van deze persoon. Het is van belang dat het rekeningnummer dat wordt ingevuld goed leesbaar is.

Als iemand een lot heeft gekocht, vergeet dan niet een deurzegel te geven. Op de achterkant van jouw verkoopboekje staat de instructie van het online verkopen nogmaals beschreven.

Wanneer, waar en hoe?
De Grote Clubactie 2021 start op zaterdag 18 september. Vanaf deze datum mag je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Doe dit wel overdag, eventueel samen met je ouders. Let erop dat je op een veilige manier loten verkoopt, zeker nu tijdens de coronacrisis en let op dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn!

Veilig loten verkopen langs de deur doe je als volgt:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur.
  • Gebruik je het verkoopboekje? Vraag kopers dan zoveel mogelijk online loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan vóór 5 november in bij jouw train(st)er. Wil je meer verkopen? Super en graag! Laat dit dan tijdig weten via jouw train(st)er; er wordt zo spoedig mogelijk gezorgd voor een nieuw boekje. Heb je vragen? Laat het ons weten. Je kunt jouw vragen stellen door te mailen naar: ec@spartanijmegen.nl

Sparta Beloning
Het zou fijn zijn als je minimaal 5 loten kan verkopen, maar meer mag natuurlijk
altijd😊! We willen natuurlijk graag ons doel van 1250 verkochte loten behalen. Sparta wil jou stimuleren met het verkopen en biedt jou graag een presentje aan.

Hieronder zie je welk presentje je kan verdienen als je 5 loten of meer verkoopt.
5 loten of meer: Stickervel
10 loten of meer: Knutselpakket
20 loten of meer: Keuze Cadeaukaart t.w.v. € 7,50
30 loten of meer: Keuze Cadeaukaart t.w.v. € 10,-
40 loten of meer: Keuze Cadeaukaart t.w.v. € 15,-
50 loten of meer: Sparta Hoodie met je naam OF Keuze Cadeaukaart t.w.v. € 20,-
80 loten of meer: Sparta Hoodie met je naam EN Keuze Cadeaukaart t.w.v. € 20,-

Extra prijzen van de Grote Club Actie zelf:
Maak kans om als lotenverkoper bovenop de prijzen van Sparta nog eens extra leuke prijzen te winnen!

  • Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je de 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan.
  • Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op gave prijzen, zoals een Nintendo Switch als hoofdprijs!

Ga voor meer informatie over de winacties naar de website van de grote clubactie (www.clubactie.nl)

Help jij mee??!! Wij wensen je veel plezier met de verkoop van de loten!!

Hartelijke groeten en heel veel succes toegewenst!
Namens de andere leden, leidsters en het bestuur van GTV Sparta-Nijmegen bedankt!